ביסלי וBLACK חוזרים!!!

 

20190806_152524

אם יש נוסחה מנצחת, למה לא להמשיך?

ביסלי ורשת מסעדות BLACK כבר ייצרו בעבר שיתוף פעולה טעים במיוחד ועכשיו חוזרים במהדורה מיוחדת –

ביסלי בלאק בורגר T-REX ואח של ביסלי CRUNCHY STICKS.

כדי להשלים את החוויה גם מהצד השני, במסעדות "BLACK" יוגשו מנות מיוחדות המשלבות ביסלי, כך שאפשר להינות גם בבית וגם במסעדה.

ביסלי "טי רקס" הוא חטיף חיטה בצורת המבורגר, וה"קרנצ'י סטיקס"  הם מקלות תירס בצורת צ'יפס, נטולי גלוטן.

במסעדות "BLACK" שעליהן מנצח השף המופלא צחי בוקששתר יוגשו מנות "קרנצ'י ביסלי בורגר" ו"ביסלי ווינגז" – כנפיים לוהטות  מצופות בביסלי.

לקחתי את חטיפי ה"ביסלי" וה"אח של ביסלי" לחבריי בסלסה, לחוות דעת נרחבת של אנשים בעלי טעם טוב (וזו הסיבה שהם רוקדים סלסה). מצמצתי. נעלם. מהמעט שהצלחתי לטעום – זה לא שאני עוצמת עיניים וטועה לחשוב שאני אוכלת המבורגר (או צ'יפס) אבל אם היו שואלים אותי "באיזה טעם הביסלי?" הייתי יכולה בהחלט לקבל את האסוציאציה של ההמבורגר והצ'יפס.

הפתעה נוספת היא שמי שירכוש 2 אריזות ביסלי "בלאק" או "אח של ביסלי בלאק" יזכה בכרטיס חבכר מועדון לרשת BLACK וקינוח או מנה ראשונה במתנה למימוש עד סוף שנת 2019 (כאילו שמישהו יתאפק עד אז…)

הכשרות היא של בד"צ העדה החרדית ואת החטיפים החדשים ניתן להשיג ברשתות השיווק.